Bästa VPN för iOS (iPhone)

Ett av miraklen i modern teknik är hur öppet och fritt det är. Den digitala marknaden är öppen för miljontals spirande entreprenörer, var och en sätta lite av sina sinnen i online-världen. Detta gäller särskilt i iOS Apple Store, där varje dag tusentals människor hälla sin kunskap och passion i otaliga nya appar.

Denna digitala värld av samarbete och anpassning är verkligen vacker … Förutom en liten, liten niggle.

De flesta av apps människor gör är skit.

Som du kanske har samlat från titeln på den här artikeln, som innehåller de flesta VPNS där ute.

Siktning genom muck att hitta guld är inte något någon skulle vilja slösa sin dyrbara tid med, och det är ganska mycket vad som går igenom App Store VPN katalogen är som. Lyckligtvis för dig (och tyvärr för oss), vi har lagt våra wellies på och vadade i röran av halv-arsed App Store VPN för att hitta om det finns något värt att rädda så att du inte har också.

Som det visar sig, det finns gott om otroliga VPN-produkter som kommer att hålla dig säker, säker och anonym online. Så luta dig glatt på din ergonomiska arbetsstol och läs vidare, ljud i vetskap om att det hårda arbetet redan har gjorts och endast de bästa VPN kvar på denna lista.

Vad är NordVPN?

NordVPN är en funktionsrik och väl testad tjänst. Värd för en kolossal 5.400 + höghastighetsservrar i mer än 60 länder är det lätt en av de största VPN-leverantörerna där ute. Det enorma serversortimentet kombineras med en automatiserad anslutning som är fantastisk för att kringgå geoblock, komma åt streaming och undvika censur.

Säkerheten är solid, med massor av inbyggda funktioner som förbättrar den ytterligare. Det kostar mer än Surfshark, men på $ 6,99 / mo för ett år och 4,99 / mo för 2-år, är priset knappast oöverkomligt. För att inte nämna att de ständigt slashing priser i försäljning och erbjudanden, så NordVPN webbplats är alltid värt att kolla in direkt om en ny affär har kommit!

Låt oss titta på vad du får för det priset:

Intuitiv iOS App: Appen är enkel att använda och anpassa, med massor av automatiska funktioner som gör din VPN-upplevelse överst på linjen även om du inte redan är bekant med VPN.
Avancerade förvirringsinställningar: Dessa inställningar kan komma förbi några allvarliga censur, även i några av världens mest restriktiva internetzoner som Kina.
Militärklassad säkerhet: säkerheten på NordVPN är allvarliga saker, med hjälp av IKEv2/IPsec säkerhetsprotokoll som, med egna ord: ”erbjuder datakryptering även en superdator kan inte spricka.” (Om du vill veta mer om VPN-protokoll, kolla in vår artikel om det här)
Bred Netflix-kompatibilitet: med ett så brett utbud av servrar och deras varierande fokus, några av dem är skyldiga att vara streaming-inkompatibla. Men för NordVPN har endast 5% av servrarna det här problemet, och de andra 95% kan komma åt över 150 + streamingtjänster inklusive Netflix, BBC iPlayer och mycket mer. Ännu bättre, servern byta behövs för denna tillgång är automatiserad.
Genvägar: Detta är Apples dedikerade Siri-app. NordVPN är helt integrerad med den, vilket innebär att du kan styra VPN med röstkommandon.
Rättsligt skydd för att matcha den tekniska: NordVPN är baserat i Panama, utanför någon större övervakningszon, så det har inget rättsligt tvång att logga dina data. Detta innebär att du kan lita på deras löfte att upprätthålla din integritet och anonymitet.
Intuitivt funktionspaket: med en automatisk kill switch, inbyggd skadlig kod och annonsblockerare som standard finns det gott om extrafunktioner som förbättrar redan stjärngrunder.