Så sluta jag med rökning med hjälp av ecigg

Så sluta jag med rökning med hjälp av ecigg

Många är vi som försökt att sluta och röka, men i mitt fall vart det bara ecigg som gjorde att jag kunde sluta röka. jag lyckades sluta med rökning med hjälp av en cigg som jag köpt online, även om jag hade kunnat köpt den i en vanlig ecigg butik.

I mitt fall så var det en butik som heter https://vape.se/, som jag köpte min första ecigarett ifrån, detta pga av att det var den första butiken jag hitta. vet inte varför jag handla av dem, men troligtvis så beror det på att dem hade störst sortiment av både ecigg och ejuice.

Jag mår mycket bättre av ecigg

Sedan jag bytte över från vanliga cigaretter så har jag mått mycket bättre, och idag orkar jag springa flera kilometer på en löprunda. För bara några månader sedan när jag rökte vanliga cigaretter, så orka jag bara springa ett par hundra meter på en löprunda.

En annan sak jag har märkt sedan jag bytte över till ecigg, är att jag inte längre luktar rök. Jag ska inte säga att det inte luktar om ecigg, men det luktar gott i vart fall. Och man kan nästan se ecigg ejuice som en parfym, där du kan köpa den lukt som du vill lukta.

Själv har jag köpt min ejuice i en ecigg butik från Stockholm som heter vape, för att dem har allra flest smaker utav e-vätska.