Kan jag använda en VPN för nedladdning?

I allmänhet, ja, men det beror på den specifika tjänsten du använder och även den typ av saker som du är nerladdning.

Nerladdning är ett vanligt namn för ett specifikt protokoll som används för att överföra data och filer via webben, men inte de faktiska typerna av filer. Även om det blir en hel del dålig press övergripande, det är helt okej och lagligt om du överför filer som du har rätt till. Piratkopiering, å andra sidan, är helt olagligt oavsett de verktyg som du använder för att göra det.

Sedan, det är VPN: s egen systemkrav om nerladdning och hur den hanteras. De flesta av de kvalitet VPN-lösningar på marknaden kommer att tillåta nerladdning . Enligt vår forskning, du kan nerladdning med alla de bästa vpn-tjänsterna som NordVPN, ExpressVPN, Surfshark, VyprVPN och PIA.

När det gäller säkerhetsaspekten av nerladdning , allt kommer ner till VPN: s politik om saker som att logga eller dela dina användardata. I allmänhet, om en VPN icke ‘ hålla Stock rock de också dont ‘ hålla dem till deras nerladdnings aktivitet.

En annan aspekt värt att överväga när du väljer en VPN för nerladdning är nedladdningshastigheter som tjänsten kan erbjuda. Naturligtvis kan denna typ av information vara svår att komma förbi; Merparten av tiden du bara ta reda på när du köper VPN. Vi gjorde några tester av våra egna och baserat på det, vi kan rekommendera dessa VPN för deras goda nedladdningshastigheter: NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, och PIA.