Alla billiga sängar online på samma hemsida

För dig som letar efter en hemsida som säljer billiga sängar online, så kan det vara problematiskt att hitta just den billigaste hemsidan. Det finns ju hur många sängbutiker som helst som säljer sängar, och jag i vart fall orkar inte besöka dem alla. Så jag började att leta efter en sida som har dem alla på en och samma plats, och dem självklara alternativen så som prisjakt och Pricerunner var inte nog bra.

Efter lite sökande på Google efter sängar så stötte jag på en hemsida som heter sängar.com som var precis det jag leta efter, alltså en hemsida som rankar både sängar, sängbutiker och priser på sängar. Och inte nog med det så finns det mycket sängtest med betyg på många olika sängar.

Kan lita på att sängarna är billigast på nätet då?

Jag tycker att det bästa alternativet är i sådana fall det bästa alternativet för dig som vill köpa billigast sängar på nätet. Alla dessa prisjämförelse sajter verkar ha för smalt utbud utav sängar, vilket gör att dem inte är bra nog för mig i vart fall. Jag vill ha mycket fler sängar att välja på, och de har dem tyvärr inte.

Och att lita på att en säng har den rabatt som de påstår att dem har i butik, ja det är jag i vart fall mycket skeptisk till. Det kan verka som mycket med 50% rabatt på en säng, men det är det ju på alla sängar om du kommer in til en sängbutik. Går ju knappt att längre hitta sängar som inte har rabatt på sig, om du inte tittar på premium fabrikat av sängar då.

Vilka sängar är bäst då?

Jag började med att kolla på lite olika sängtest på nätet, men dem gilla jag inte för det var bara på några få utvalda sängar per sängtest. Just den modellen av säng som jag vill ha fanns inte med i testet. Hade det varit det så hade jag kanske tagit det i beaktning, men nu vart det inte fallet.

Men man ska också komma ihåg att dessa test är betalda utav olika sängtillverkare, och sängbutikerna själva. Enligt mig blir detta då mycket tvivelaktigt om det är ett uppdragstest som det så fint heter. Dessa test skulle jag undvika helt och hållet, och läst på test på sängar från ovan nämnda hemsida.